Kelle Eti Kıyması Köftesi Toptan

Kelle kıyması dana kelle eti yani başetin'den yapılır.

TELEFON: 0536 851 63 46 - 0212 212 13 42

Satış Yeri: İSTANBUL

Günümüzde et fiyatlarının çok artış göstermesi sebebiyle ve lezzet damak zevki bakımından herzaman kelle eti kıyması yani köftesi bir adım önde herzaman.

Bir çok seyyar ve dükkan sahiplerine kelle eti kıyması yani köftesi tedarik etmekteyiz bir çok kişi bu etten yapıldığının farkında bile değil

Sosyete bölgelerinde bile çoğu yerde artık kelle eti kıyması ve kelle eti ürünleri kullanılmaktadır, özellikle et donerlerde sulu yemek ürünlerin'de ve ızgara köfte yapılan bir çok yerde bu köfte kıyma kullanılmaktadır.

Biz bir çok kelle eti kıyması köftesi kullanan müşterilerimize kıyma haline getirdikten sonra elde şekil vererek sizin pişirme şeklinize uygun hale getiriyoruz kelle eti kıyması köftesi öyle sanıldığı gibi pahalı bir ürün değildir içine kendi ürünlerimize özel kullandığımız ekmeğini baharatını tuzunu kimyonu karabiberini köfte harcını tamamen kendimize özel harmanlayarak hazırlıyoruz.

Kelle eti kıyması köftesi yani dana kelle eti başeti köftesi Toptan alımlarda indirim yapılır istenilen heryere teslimat yapılır servisimiz vardır.

Daha detaylı bilgi için lütfen telefon ile irtibata geçiniz.

Kelle Eti Kıyması Köftesi Toptan

Yorumlar

  1. Kelle eti kıyması gerçekten diğer etler den yapılan kiymalara göre çok lezzetli oluyor ve fiyat olarakta daha düşük maliyetli oluyor gerçekten harika lezzetler en kısa sürede geleceğim işletmenize denemek için.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kelle Paça - Kelle eti Toptancısı

Toptan Kelle Eti - Başeti - Kelle Paça